Som una firma jurídica exclusiva i Boutique Legal de Joves Advocats de Tarragona Especialitzats en Dret bancari, família, herències, immobiliari, processal civil, mercantil i penal.


El nostre despatx fou fundat l’any 2012 per l’Advocat Tomàs Serra Albiol qui exerceix l’ofici fa deu anys i disposa de diferents títols d’especialització en el sector legal.Actualment té 35 anys, està casat i és pare d’un nen.


Som un despatx especialitzat, jove, eficient i modest el que ens permet destacar sobre la competència.


👩🏼‍💻 Els clients opinen 👨🏻‍💻

Marc S. “Vaig confiar amb el bufet Serra i Albiol Advocats perquè portessin el meu cas i des del primer moment vaig entendre que estava xavante d’un despatx professional. Varen saber entendre el meu cas a la perfecció i van prestar-me l’assessorament quan ho necessitava. Els recomanaria sense cap mena de dubte.”

Silvio U. “El Tomàs va gestionar-me el divorci i em van sorprendre els resultats. Tornaria a contractar els serveis sense dubtar-hi.”

Florin T. “Van aconseguir que em traguessin les clàusules abusives de la hipoteca i varen recuperar els diners. 100% recomanables.”


La filosofia del nostre despatx rau en la honestedat, transparència i confidencialitat.


👨🏻‍⚖️ESPECIALITATS 🏦 DRET BANCARI, CONSUMIDORS i USUARIS

Participacions preferents, deute subordinat y swaps. Clàusules abusives sol, irph i despeses d’hipoteca. Depòsits, crèdits i préstecs. Impagats, embargs i subhastes.

⚖ DRET PROCESSAL CIVIL

Arrendaments i compravendes. Execució forçosa i resolució de contractes privats. Danys, accidents de trànsit, sinistres i assegurances. Negligències professionals. Divorcis, separacions i nul·litat matrimonial. Guardia custodia y pàtria potestat. Reclamació d’aliments. Incapacitats. Herències. Execució de sentències i laudes arbitrals.

🕵🏻‍♀️ DRET PENAL

Querelles i denuncies per qualsevol delicte. Patrimoni, lesions, drogues, alcoholèmies, menors, violència de gènere, etc.. Responsabilitat civil derivada dels delictes.

💼 DRET MERCANTIL

Constitució i dissolució d’empreses. Concurs de creditors. Drets dels socis. Patents i marques. Arbitratge. Execució de sentencies y laudes arbitrals.

🗂 DRET ADMINISTRATIU

Recursos contra multes, sancions, tràfic y demés. Reclamacions contra l’Administració Pública.


 CONTACTE  • L’horari d’atenció al públic a les oficines de c/ Mèndez Núñez, 2, 4-2 (cp 43004) de Tarragona és de dilluns a divendres de 10:00-15:00hs.

  • També pot contactar mitjançant cita prèvia trucant de dilluns a divendres de 09:00-20:00hs al telèfon +34659699775 o enviant-nos un watsapp 📲.

  • O si ho prefereix pot escriure’ns un mail a info@serraialbioladvocats.com; o omplir el següent qüestionari 💻:
L’atendrem amb molt de gust en el termini de 24 màxim 48 hores.


SOM ESPECIALISTES, OFERIM DIFERENTS MODALITATS DE PAGAMENT i A MÉS SI GUANYEM EN COSTES

💵 ¡LI RETRONEM ELS DINERS! 💵

TAMBÉ TREBALLEM A DISTÀNCIA

Consulti condicions.